K078401

Lavoar Ideal Standard Strada Oval 60 CM

Produs nou

391,71 lei(TVA inclus 19%)


Lavoar Ideal Standard Strada Oval 60 CM

Garantie 25 ani

Potrivit pentru mobilierul productie OnlineDepozit.

ATENTIE: LAVOARUL NU VINE INSOTIT DE BATERIE SAU ALT ACCESORIU, POZELE SUNT ILUSTRATIVE

IDEAL STANDARD Isi desfasoara activitatea in peste 30 de tari pe tot globul. Gamele de produse cuprind, obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș pentru baie, solutii wellness, precum și mobiliere si accesoriile aferente. Ideal Standard lucreaza cu designeri de clasa mondiala cum ar fi pentru a dezvolta produse inovatoare, folosind cele mai noi tehnologii.

Produsele sunt vandute sub puternice branduri internationale: Ideal Standard și Jado, marci de top locale, inclusiv Armitage Shanks (Marea Britanie), Ceramica Dolomite (Italia), Porcher (Franta) și Vidima (Europa de Est). Viziunea Ideal Standard este de a aduce era digitala in baie, creand un spatiu de viata de placere și relaxare.

Ideal Standard ofera gama completa de obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș, baie și wellness, mobilier si accesorii. Colectiile noastre de design coordonate aduce armonie și stilul de a toate spatiile de baie. Cand alegeti Ideal Standard pentru proiectul dumneavoastra, aveti acces la o experienta dovedita de peste 100 de ani de dezvoltare bazate pe inovatii și proiectare.
Latime 65
Lungime 55
Inaltime 20
Greutate 18

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Lavoar Ideal Standard Strada Oval 60 CM

Lavoar Ideal Standard Strada Oval 60 CM

60 CM - Garantie 25 ani

Accesorii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: