E306601

Cada Baie Acril Free Standing Ideal Standard Dea 170x75

Produs nou

4 859,17 lei(TVA inclus 19%)


Cada Baie Acril Free Standing Ideal Standard Dea 170x75

SIFON CLICK - CLACK INCLUS

Produsul este greu/voluminos si se percepe o taxa de 40 RON pentru manipulare, in cazul livrarii.

IDEAL STANDARD Isi desfasoara activitatea in peste 30 de tari pe tot globul. Gamele de produse cuprind, obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș pentru baie, solutii wellness, precum și mobiliere si accesoriile aferente. Ideal Standard lucreaza cu designeri de clasa mondiala cum ar fi pentru a dezvolta produse inovatoare, folosind cele mai noi tehnologii.

Produsele sunt vandute sub puternice branduri internationale: Ideal Standard și Jado, marci de top locale, inclusiv Armitage Shanks (Marea Britanie), Ceramica Dolomite (Italia), Porcher (Franta) și Vidima (Europa de Est). Viziunea Ideal Standard este de a aduce era digitala in baie, creand un spatiu de viata de placere și relaxare.

Ideal Standard ofera gama completa de obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș, baie și wellness, mobilier si accesorii. Colectiile noastre de design coordonate aduce armonie și stilul de a toate spatiile de baie. Cand alegeti Ideal Standard pentru proiectul dumneavoastra, aveti acces la o experienta dovedita de peste 100 de ani de dezvoltare bazate pe inovatii și proiectare.

Latime 75 CM
Lungime 175 CM
Inaltime 50 CM
Greutate 100 KG

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Cada Baie Acril Free Standing Ideal Standard Dea 170x75

Cada Baie Acril Free Standing Ideal Standard Dea 170x75

170X75

30 other products in the same category: