115.0155.390

Baterie Bucatarie Gat de Lebada Franke Cary Arco

Produs nou

327,25 lei(TVA inclus 19%)


Baterie Bucatarie Gat de Lebada Franke Cary Arco

Garantie 5 ani

Tip baterie de bucatarie monocomanda
Teava de curgere inalta
Cartus ceramic
Finisaj crom

Respect pentru calitate !

Franke este o companie elvetiana cu 70 de subsidiare in 40 de tari la nivel global. Bazele companiei au fost puse in anul 1911, primele chiuvete fiind produse in anul 1925.

Franke este principalul furnizor de sisteme incorporabile pentru bucatarii casnice, fiind cel mai mare producator de chiuvete pentru bucatarie din lume si lider in cercetarea si dezvoltarea unor materiale si a unor produse noi pentru bucatarie.

Franke Kitchen system este lider mondial in proiectarea si productia de chiuvete de bucatarie la care se adauga o gama completa de electrocasnice incorporabile de bucatarie, sisteme inteligente de uz casnic (plite electrice sau pe gaz, cuptoare electrice sau pe gaz, hote, cuptoare cu microunde, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, combine frigorifice, accesorii), dar si o gama completa de baterii, robinete si tocatoare de bucatarie. Excelenta tehnologica si calitatea productiei, completate de design si inovatie sunt principiile Franke care se regasesc in fiecare tip de produs: plite, hote, cuptoare, combine frigorifice si masini de spalat rufe sau vase. Astazi Franke continua sa urmareasca excelenta tehnologica si calitatea productiei, completate de design si inovatie, fara a neglija responsabilitatea sociala si respectul pentru mediul inconjurator.

Latime 50
Lungime 50
Inaltime 20
Greutate 5

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Baterie Bucatarie Gat de Lebada Franke Cary Arco

Baterie Bucatarie Gat de Lebada Franke Cary Arco

Garantie 5 ani

24 other products in the same category: