B0769AA

Baterie Cada cu Montare pe Cada Ideal Standard Ceraplan III

Produs nou

337,17 lei(TVA inclus 19%)


Baterie Cada cu Montare pe Cada Ideal Standard Ceraplan III

Montaj pe cada

Garantie 5 ani

Fixare EASY-FIX
Cartus ceramic tip CLICK IS 47 mm
Limitator de temperatura - integrat in cartus
Maner metal cu indicator
Furtune flexibile EPDM G3 / 8 "
Comutator automat
Forma clasica, montaj usor
50% economie de apa (la deschiderea robinetului, pana la primul prag, apa este mixata cu aerul si se consuma doar 5 l de apa in loc de 9 litri cat se consuma la deschiderea totala).

IDEAL STANDARD Isi desfasoara activitatea in peste 30 de tari pe tot globul. Gamele de produse cuprind, obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș pentru baie, solutii wellness, precum și mobiliere si accesoriile aferente. Ideal Standard lucreaza cu designeri de clasa mondiala cum ar fi pentru a dezvolta produse inovatoare, folosind cele mai noi tehnologii.

   Produsele sunt vandute sub puternice branduri internationale: Ideal Standard și Jado, marci de top locale, inclusiv Armitage Shanks (Marea Britanie), Ceramica Dolomite (Italia), Porcher (Franta) și Vidima (Europa de Est). Viziunea Ideal Standard este de a aduce era digitala in baie, creand un spatiu de viata de placere și relaxare.

   Ideal Standard ofera gama completa de obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș, baie și wellness, mobilier si accesorii. Colectiile noastre de design coordonate aduc armonie si stil in toate spatiile de baie. Cand alegeti Ideal Standard pentru proiectul dumneavoastra, aveti acces la o experienta dovedita de peste 100 de ani de dezvoltare bazate pe inovatii și proiectare.

Latime 30
Lungime 30
Inaltime 20
Greutate 5

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Baterie Cada cu Montare pe Cada Ideal Standard Ceraplan III

Baterie Cada cu Montare pe Cada Ideal Standard Ceraplan III

Garantie 5 ani

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: