B0700AA

Baterie Lavoar Ideal Standard Ceraplan III

Produs nou

247,92 lei(TVA inclus 19%)


Baterie Lavoar Ideal Standard Ceraplan III

Montaj pe lavoar

Garantie 5 ani

Fixare EASY-FIX
Racorduri flexibile G 3/8 pentru alimentarea cu apa
Cartus ceramic 40 mm tip IS CLICK
Corp turnat
Maner metalic cu indicator pentru apa rece si calda
Aerator tip Cascade M24x1
Corespunde standardului EN817
Prezinta ventil.

IDEAL STANDARD Isi desfasoara activitatea in peste 30 de tari pe tot globul. Gamele de produse cuprind, obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș pentru baie, solutii wellness, precum și mobiliere si accesoriile aferente. Ideal Standard lucreaza cu designeri de clasa mondiala cum ar fi pentru a dezvolta produse inovatoare, folosind cele mai noi tehnologii.

   Produsele sunt vandute sub puternice branduri internationale: Ideal Standard și Jado, marci de top locale, inclusiv Armitage Shanks (Marea Britanie), Ceramica Dolomite (Italia), Porcher (Franta) și Vidima (Europa de Est). Viziunea Ideal Standard este de a aduce era digitala in baie, creand un spatiu de viata de placere și relaxare.

   Ideal Standard ofera gama completa de obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș, baie și wellness, mobilier si accesorii. Colectiile noastre de design coordonate aduc armonie si stil in toate spatiile de baie. Cand alegeti Ideal Standard pentru proiectul dumneavoastra, aveti acces la o experienta dovedita de peste 100 de ani de dezvoltare bazate pe inovatii și proiectare.

Latime 20
Lungime 20
Inaltime 10
Greutate 5

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Baterie Lavoar Ideal Standard Ceraplan III

Baterie Lavoar Ideal Standard Ceraplan III

Garantie 5 ani

30 other products in the same category: