B9405AA

Para de Dus Ideal Standard IdealRain

Produs nou

89,25 lei(TVA inclus 19%)


Para de Dus Ideal Standard IdealRain

Culoare: Crom

Confectionat din: Plastic

Diametru: 120mm

Functie Anti-Calcar

IDEAL STANDARD Isi desfasoara activitatea in peste 30 de tari pe tot globul. Gamele de produse cuprind, obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș pentru baie, solutii wellness, precum și mobiliere si accesoriile aferente. Ideal Standard lucreaza cu designeri de clasa mondiala cum ar fi pentru a dezvolta produse inovatoare, folosind cele mai noi tehnologii.

   Produsele sunt vandute sub puternice branduri internationale: Ideal Standard și Jado, marci de top locale, inclusiv Armitage Shanks (Marea Britanie), Ceramica Dolomite (Italia), Porcher (Franta) și Vidima (Europa de Est). Viziunea Ideal Standard este de a aduce era digitala in baie, creand un spatiu de viata de placere și relaxare.

   Ideal Standard ofera gama completa de obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș, baie și wellness, mobilier si accesorii. Colectiile noastre de design coordonate aduc armonie si stil in toate spatiile de baie. Cand alegeti Ideal Standard pentru proiectul dumneavoastra, aveti acces la o experienta dovedita de peste 100 de ani de dezvoltare bazate pe inovatii și proiectare.

Latime 15
Lungime 15
Inaltime 25
Greutate 3

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Para de Dus Ideal Standard IdealRain

Para de Dus Ideal Standard IdealRain

Para Dus 120mm

30 other products in the same category: